Lasergame Kinderfeestje

Lasergame kinderfeestje

Trek je stevige schoenen aan en kom naar Koeckers Outdoor Lasergame. Bij ons kan je het coolste kinderfeestje uit de regio vieren.

Lees meer

Bakkersfeestje Zundert

Bakkersfeestje

Heerlijke koekjes bakken op je verjaardag, wie wil dat nou niet? Je gaat aan de slag met een echte Pannenkoekenbakker en maakt de mooiste en lekkerste koekjes.

Lees meer

Themafeestje Zundert

Themafeestje

Je wilt een feestje geven maar wat trek je aan? Zin in een verkleedfeestje? Kies zelf je eigen thema!

Ridders en Prinsessen, Dino's en Unicorns of Super Hero's.

Lees meer

Kinderfeestje zonder thema/activiteit  Zundert

Kinderfeestje zonder thema/activiteit

Wil jij je verjaardag vieren maar heb je geen zin om te bakken of te verkleden? Ook dan kan je bij ons terecht.

Lees meer

Kinderfeestje in Zundert

Ben jij op zoek naar een leuke locatie om een kinderfeestje te vieren in Zundert? Pannenkoekenhuis Koeckers zorgt voor een onvergetelijke dag waar de kinderen geen genoeg van krijgen. Ons restaurant heeft een fantastische binnen- en buitenspeeltuin waar naar hartenlust gespeeld kan worden. Na het spelen, genieten jullie met zijn allen van een heerlijke pannenkoek!

Wat zijn de mogelijkheden om een kinderfeestje in Zundert te organiseren?

Wij maken het organiseren van een kinderfeestje bij een restaurant in Zundert eenvoudig voor je. Er zijn verschillende leuke activiteiten voor kinderfeestjes beschikbaar, zoals workshops of thema’s. Ze kunnen bijvoorbeeld lasergamen bij onze eterij in Zundert. Natuurlijk is onze speeltuin ook al een activiteit op zich! Wat voor kinderfeestje in Zundert is het meest geschikt voor de verjaardag van jouw kind?

  • Laat de kinderen creatief worden met eten – kies voor het arrangement waarbij ze zelf hun pannenkoeken mogen versieren!
  • Organiseer een kinderfeestje met thema in Zundert – van ridders en prinsessen tot superhelden en dino’s!
  • Een actief kinderfeestje in en rond de binnen- en buitenspeeltuin, inclusief kleurplaten en een leuke speurtocht terwijl je zelf geniet van een lunch of diner

Leg de datum van het kinderfeestje direct vast!

Kun je niet wachten om een reservering te plaatsen in Zundert voor een onvergetelijk kinderfeestje? Bel dan naar 085 4863747 om de datum vast te leggen, zodat jouw kind een onvergetelijke verjaardag kan vieren!