Laat je betoveren

Geniet van al het moois bij Koeckers

Take away Zundert

Take away Zundert

Geen tijd of zin om te koken? Geef je bestelling door en wij zorgen dat je ook buiten de restauranttijden kan genieten van onze heerlijke gerechten.

Lees meer

Sinterklaas speurtocht

Sinterklaas speurtocht

Check onze agenda voor Koeckers activiteiten en of acties

Lees meer

Koeckers Spaarkaart

Koeckers Spaarkaart

Kom jij een gratis tweede gerecht sparen bij Koeckers?

Lees meer

Welkom bij hét restaurant van Zundert en omgeving

Kom langs bij ons kindvriendelijk restaurant en geniet van de lekkerste pannenkoeken van Zundert en omgeving. Pannenkoekenhuis Koeckers ligt aan de Bredaseweg tussen Rijsbergen en Zundert. U eet hier de lekkerste pannenkoeken en geniet van een unieke beleving, wij staan namelijk garant voor: kwaliteit, service, gastvrijheid, gezelligheid, het ervaren van een unieke beleving en, niet te vergeten, een speelparadijs voor kinderen. Kom dus gerust eens langs bij ons kindvriendelijk restaurant en geniet van de lekkerste pannenkoeken in Zundert en omgeving.

Een sfeervol en kindvriendelijk restaurant met de lekkerste pannenkoeken in Zundert en omgeving

Ons pannenkoekenhuis is ingedeeld in verschillende ruimtes met ieder een eigen thema, zelfs het toilet is hierdoor een bezoekje waard. Komt u met kinderen naar ons kindvriendelijk restaurant met speelgelegenheid om te genieten van de lekkerste pannenkoeken in Zundert en omgeving? Zij spelen dan in een speciale binnenspeelruimte die te bereiken is via een speciale gang vanuit het restaurant. Bezoekt u ons restaurant op een zonnige dag? Dan neemt u gerust plaats op ons mooie terras met daaraan grenzend een fantastische speeltuin met onder andere een trampoline, glijbaan, klimrek, schommels, een waterspeelpomp en nog veel meer. Kom dus gerust langs bij ons kindvriendelijk restaurant met de lekkerste pannenkoeken van Zundert en omgeving en geniet van een geslaagd dagje uit met het hele gezin.

Kom langs bij ons restaurant

Wilt u graag met het hele gezin genieten van de lekkerste pannenkoeken bij ons kindvriendelijk restaurant in Zundert en omgeving? Reserveer dan eenvoudig en snel online een plek en kom langs om uit eten te gaan of voor een heerlijke lunch. U kunt ook bellen naar 085 4863747 of een e-mail sturen naar zundert@koeckers.nl om te reserveren. Wij verwelkomen u en uw gezin graag om een geslaagd uitje te faciliteren. Wilt u graag meer weten en bent u geïnteresseerd in onze nieuwsbrief? Meld u hier dan voor aan en klik hier.