Agenda

Halloween bij Koeckers

Halloween bij Koeckers

Kom donderdag 31 oktober verkleed naar Koeckers. Op deze dag is er een speciaal griezelmenu voor de kinderen t/m 12 jaar.

Griezelpannenkoek met een ijsje na. Inclusief een gouden Koeckers dukaat en extra griezelverrassing.

Spokerijen op Koeckers eind 9 november 2019

Spokerijen op Koeckers eind 9 november 2019

Op deze magische avond maakt u kennis met de legendes en sagen van de streek op een manier die u lang zult heugen. Ontmoet spoken en geesten in levende lijve. Ontdek de roversbende die deze streek onveilig maakte en vooral... ervaar hoe behekst de streek is!

Kinderen onder de 16 jaar mogen uitsluitend mee onder begeleiding van een volwassene boven de 25 jaar.

Opgeven kan vanaf 1 oktober via [javascript protected email address]

Graag naam aantal volwassenen/kinderen en telefoonnummer doorgeven bij de reservering.

Locatie: Koeckers Ruiterspoor 71 4911 BA Den Hout

Tijdstip: 19:00 uur tot 22:00 uur. Minimale leeftijd vanaf 6 jaar.

Kosten deelname:

  • kinderen tot 12 jaar + lampion: 10,-
  • begeleider/ouder: 7,50
  • losse lampions: 4,-
Zwarte Pieten op bezoek

Zwarte Pieten op bezoek

Op zaterdag 16 november komt de Sint met zijn zwarte pieten weer in Nederland. Ook dit jaar komen de zwarte pieten weer een bezoek brengen aan Koeckers. Kom jij gezellig dansen, springen of zingen met de pieten? Natuurlijk mag je ook met ze op de foto.

De volgende data zullen ze aanwezig zijn tussen 15:00 uur en 19:00 uur: zaterdag 16 november, zondag 17 november, zaterdag 23 november, zondag 24 november, zaterdag 30 november, zondag 1 december en pakjesavond 5 december

Tijdens de Sinterklaas tijd kunnen kinderen gebruik maken van een Sinterklaasmenu. Sinterklaaspannenkoek met poedersuiker en strooigoed en een kinderijsje na. Inclusief een gouden Koeckersdukaat.

Tweede kerstdag

Tweede kerstdag

Kom op tweede kerstdag 26 december naar Koeckers. De kerstman zal u verwelkomen met een heerlijk warm drankje. U kunt zelfs met de kerstman op de foto.

Openingstijden kerstvakantie: Maandag t/m vrijdag geopend van 11:00 uur tot 20:00 uur. Zaterdag en Zondag van 10:00 uur tot 20:00 uur. Gesloten 25 december, 31 december en 1 janauri.